2020 Wandeling over de Haere

Vrijdag 7 februari 2020
Het is vandaag prachtig zonnig weer en we gaan er nog even uit. Een korte wandeling in combinatie met een geocache (multicache) over de Haere
bij  ’t Harde.

 

Rond de middag gaan we op weg naar ’t Harde, daar weten we nog een multi die we nog geen gedaan hebben, een geocachewandeling waarbij we op verschillende punten een aanwijzing moeten vinden om tot een eindcoördinaat te komen waar we dan de eindcache kunnen vinden.
We parkeren de bij de begraafplaats en wandelen richting zandverstuiving, onderweg komen we langs een ezel, alpaca’s, dikbil runderen en een bijzondere tuin, bekend als Ampies berg
 
   

Het is een rondwandeling door een erg mooi natuurgebied van slechts 6 km, maar meer tijd hebben we ook niet omdat Herman vanmiddag weer bereikbaarheidsdienst heeft en dan weer thuis moet zijn.

 
   

Onderweg vinden we ook de eindcache van de multi ‘De Haere’, een wandeling die we al eens eerder hebben gedaan maar waarvan we toen de cache niet konden vinden. Nu zoeken we er nogmaals en nu vinden we hem wel. Daarna vervolgen we de route van de multi ‘Beleef de Veluwe aan je voeten’.

 
     

We vinden alle aanwijzingen en kunnen doorlopen naar de eindcache. We hebben genoten van de mooie wandeling door een prachtig gebied.  

Speak Your Mind

*