2020 Drie dagen zuid-Limburg

17, 18 en 19 februari 2020
We gaan drie dagen naar het zuiden van Limburg om in eerste instantie het Pieterpad af te ronden en als er tijd en energie overblijft nog meer te wandelen en geocaches te doen.


 

Maandag 17 februari 2020

Vandaag lopen we de route van etappe 25 van het Pieterpad.

 

Dinsdag 18 februari 2020
 
Deze dag genieten we van de route van etappe 26, we lopen de, voor ons, laatste etappe van het Pieterpad.

 

Woensdag 19 februari 2020

Na twee dagen 30 kilometer per dag gelopen te hebben, doen we het vandaag rustiger aan. We doen wat langer over het ontbijt en bekijken daarna wat we vandaag hier nog willen doen of kunnen wandelen. Nadat we onze spullen van de kamer hebben gehaald, checken we uit.

 

We kiezen voor vandaag een geocachewandeling uit, een multi die ons brengt naar het Bissen-bos en omliggende weilanden. Het wordt wederom een mooie dag met een evenzo mooie wandeling door een prachtig stuk natuur.  Wat is een wandeling hier toch genieten, ondanks de heuvels en de zere knieën.

       

Diezelfde zere knieën zorgen ervoor dat we erg lang over de route van slechts 9 kilometer doen in de Limburgse heuvels, maar de cache hebben we wel gevonden.

       

       

Eenmaal terug bij de auto rijden we richting Duitsland om daar te tanken en boodschappen te doen.

Na die inkopen gaan we nog even snel ergens wat eten. Daarna op weg naar huis, maar dat valt tegen, we komen terecht in een file wat voor zo’n 1,5 uur oponthoud zorgt. Onze aankomsttijd thuis is zodoende heel wat later geworden dan verwacht. De trein was zo gek nog niet geweest.   


 
 
 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

Speak Your Mind

*