2021 Geocachewandeling bij Luttenberg

Zondag 24 januari 2021
Het is prachtig wandelweer en we zoeken een wandeling waarvan we verwachten dat het niet te druk zal zijn en niet te ver. Vorige week dachten we dat ook in de polder bij het Waterloopbos, maar daar was het vreselijk druk, zoiets willen we niet weer. Het wordt de geocache multi Droedelen.

 
De foto’s zijn aanklikbaar voor een groter formaat.
 
Nadat we de auto geparkeerd hebben, kunnen we aan de wandel, het eerste stuk lopen we nog over het fietspad met uitzicht op de weilanden.
Een eindje verderop lopen we een bospad in, aan het eind van dat pad kwamen we erachter dat we een droedel hadden moeten vinden. 
We hebben geen idee wat een droedel is, maar internet biedt uitkomst. Het blijkt een puzzeltje die wij beter kennen onder de naam ‘Dr. Denker puzzels’. We lossen de puzzel op en vervolgen onze route over verharde en overharde padden.

 
                           

Aan het begin van het pad ’t Osterbroek komen we een leuk gemaakte mevrouw tegen met een mandje aan de arm die er al een tijdje staat.

     

Bij de herdenkingsplek waar in 1943 een Engelse lancaster neerstortte kijken we even en net op dat moment komt er een klein vliegtuigje overvliegen, bijzonder dat geluid erbij te horen.

     

Weer verder en uiteindelijk komen we door een mooi bosgebied met boven op de heuvel mooi uitzicht.


We hebben de geocache vlot gevonden en terug bij de auto hebben we toch nog 8 km op de teller staan, het was een fijne wandeling met dit zonnige weer.

 

 

Speak Your Mind

*